Director.Fajar.Nugros.1080P.Cinta.Brontosaurus.Watching.flv

Director Fajar Nugros
countries Indonesia
audience Score 288 vote
Reviews This Movie is about Dika, a writer who had just broken up with his girlfriend, Nina, after a long relationship. Ever since he had his heart broken, he believes that relationships will eventually get 'expired' and will end. Meanwhile, Kosasih, Dika's writing agent, is trying to convince Dika that there is true love, like Kosasih who believes in the love of his wife,Wanda ( Tyas Mirasih ). Kosasih then tried to introduce Dika to some girls. However, love can come at any time. Dika met Jessica, a girl who has the same strange mindset like Dika. The closer Dika gets to Jessica, the more he questions 'Can love really get expired?'
runtime 1 H, 38min

Last Update: Tuesday, 07-Jan-20 03:12:28 UTC

 

 

Nonton Cinta Brontosaurus gratis di, pusat nonton film movie terbaru bioskop atau serial tv terlengkap dengan subtitle indonesia / subtitle inggris. Tidak perlu capek-capek keluar rumah mengantri dan membayar lebih untuk menonton di bioskop, cukup memiliki pc/laptop atau smartphone dan koneksi internet, kamu sudah bisa mengakses.

Cinta Brontosaurus by Raditya Dika - Goodreads. Rangkuman Novel: Novel Cinta Brontosaurus. Baru liat trailernya aja udah ngakak gini... apa lagi nonton filmnya. hahahaaa :D top abisss (y. Kalo kata om indro ini filmnya bukan kompor gas lagi tapi neraka. Gw demen banget yg menit ke 1:14:10 - 1:14:21 bikin gacor wkahahahah :p. Film single ini recommended banget buat para jomblo yang pada baper ahaha :v.

RADITYA DIKA CINTA BRONTOSAURUS FILM - Mama Jessica Pamela Bowie However, love can come at any time. A novel again from Radithya Dika. Photos Add Image Add an image Do you have any images for. Cinta Brontosaurus (2013. Udh nonton 3 kali. tetep aja ngga bosen😂😂. Sinopsis Novel Cinta Brontosaurus karya Raditya Dika, Kata.

Gue udah liat filmnya, dan ternyata Filmnya keren banget bang : D (y

Download Novel Cinta Brontosaurus by Raditya Dika Pdf. Good Luck Raditya Dika.

 

2019-08-31 This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue

Nonton Cinta Brontosaurus (2013. Dutafilm. DMCA And Disclaimer: We Do Not Host Any Videos On Our Site. All Videos Are Hosted On Remote Locations Such As Youtube, Dailymotion and Other Video Sharing Sites. Please Directly Contact Them To Report Any Violation Or DMCA Complain. Wajib nntn :D. Cinta Brontosaurus adalah kumpulan cerita pendek pengalaman pribadi Raditya Dika, pengarang buku KambingJantan yang bego, tolol, tetapi tetap kontemplatif. 13 kisah di dalamnya adalah pengalaman nyata. A must watch movie <3. Full movienya mana.

NGAKAK LEVEL DEWA :D. Hahaha kangen filmnya, pengen nonton lagi seru good lah (y. Cinta Brontosaurus (2013. Plot Summary. Cinta Brontosaurus Scene Restoran Perancis. Keren bang Radit :D. Cinta bisa kadaluwarsa. nih anggi kalo engga ingga kocak banget bang dika keren luh bang contoh cerminan anak muda. Keren ang filmnya... ditunggu lagi film2 lainnya yang diangkat dari novel bang dika. Y.

 

HAHAHHA. baru aja cinta brontosaurus release, udah mau nge-release lagi nih cinta dalam kardus. D mantab kak. 3 nasih kita sama. tiap nonton malam minggu miko kok rasanya gw yang ada disitu. maaf curhat... HAHAHA... CINTA BRONTOSAURUS BEHIND THE SCENE. Love this <3 followers nya @radityadika pasti nonton film inih xD. 2:00 Ketua Cherybelle chapter Bantar Gebang XD. 1:50 ada yg tau lagunya. Omaigat, i can't believe it's already done 2 chapter.

 

 


 

 

 

 

Just a quick note before I start posting. I want to clarify I found a few channels lots of new things and changes that I didnt' have that had went almost up to a year ago, so I went through their videos and added all of the new ones I hadn't had initially.(I didn't just add these because I saw them personally, they were posted about and mentioned by YouTubers and people on Reddit and Mandela Effect related websites.) We have actually managed to break records as I literally have only had part 20. Part 21.

 

Made with by Álvaro